Onderhoud & Storing

Bij LDL Laundry begrijpen we hoe belangrijk het is voor industriële en professionele bedrijven om de beste prestaties te leveren. Daarom bieden we een uitgebreide onderhoudsservice voor alle soorten wasmachines en wasdrogers, ongeacht het merk. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we niet merkgebonden zijn en ervaring hebben met het werken met alle soorten merken.

IPSO Wasmachine en Droger

Preventief onderhoud kent vele voordelen

Preventief onderhoud is niet alleen essentieel om storingen en uitval van uw machines te voorkomen, het heeft ook een positieve impact op de algehele bedrijfsvoering. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, kunt u niet alleen onvoorziene kosten als gevolg van defecten vermijden, maar ook de efficiëntie en veiligheid van uw apparatuur optimaliseren.


Door op regelmatige basis preventief onderhoud uit te voeren, worden mogelijke problemen tijdig opgespoord en verholpen, voordat ze groter worden en tot onverwachte stilstand van uw machines leiden. Dit betekent dat de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie gewaarborgd blijven en er geen onnodige kosten voor reparatie of vervanging ontstaan. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de levensduur van uw machines en apparatuur wordt verlengd, wat uiteindelijk kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

IY180_Drop_Evolis_Right

Wat zit er inbegrepen bij een onderhoudscontact?


Bij LDL Laundry begrijpen we dat de kosten van onderhoud een belangrijk aspect zijn voor onze klanten. Daarom bieden we preventief onderhoud aan tegen zeer scherpe tarieven, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening.


De kosten van onze preventieve onderhoudsdiensten zijn inclusief voorrijkosten en arbeid. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de eventuele vervanging van onderdelen en materialen die nodig zijn om uw apparatuur te onderhouden. Bovendien bieden wij een aantrekkelijke korting van 10% op de onderdelen gedurende de looptijd van de overeenkomst, waardoor u nog meer kunt besparen.


Wanneer u kiest voor een preventieve onderhoudsovereenkomst met LDL Laundry, profiteert u niet alleen van aanzienlijke besparingen op uw onderhoudskosten, maar ook van andere voordelen, zoals geen voorrijkosten bij interventies binnen een maand na het onderhoud. Onze flexibele planning betekent dat we het tijdstip voor de uitvoering van het onderhoud in overleg met u bepalen, zodat u uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hoeft te onderbreken.

Industriële wasmachine IPSO IA332-520

Merkonafhankelijke onderhoudsservice

Bij LDL Laundry zijn we niet merkgebonden en hebben we uitgebreide kennis en ervaring met alle soorten merken en modellen van professionele wasmachines en wasdrogers. Of u nu een groot wasserijbedrijf of een kleinere onderneming bent, wij zijn uw betrouwbare partner voor onderhoud en reparaties in zowel Nederland als België. Kies voor LDL Laundry en bespaar op uw onderhoudskosten zonder in te leveren op kwaliteit en service!


Onze ervaren monteurs zijn bekend met alle soorten merken en zullen ervoor zorgen dat uw apparatuur in topconditie blijft, wat kan leiden tot een verbeterde kwaliteit van producten. Neem vandaag nog contact met ons op om een preventieve onderhoudsovereenkomst te bespreken en zorg ervoor dat uw bedrijf altijd optimaal blijft presteren.