Compacte wasmachines en drogers voor uw kapsalon

Kapsalon

Was- en droogautomaten op maat

Een kapsalon zonder wasmachine en droger is ondenkbaar: de vele handdoeken zorgen voor een dagelijkse lading was. Om het maar niet te hebben over de schorten en ander textiel. Klanten verwachten een frisse en verzorgde salon. Vandaar dat LDL Laundry een productlijn heeft aan kleinere en compacte commerciële wasmachines en drogers die ideaal zijn voor kappers. Deze machines kunnen geplaatst worden in kleine ruimtes.

IPSO Wasmachine

LDL Rent: formule all-in

Sinds enkele jaren maakt LDL Rent deel uit van de LDL Group. LDL Rent is gekend voor machines in een all-in verhuur-formule: u betaalt maandelijks een vast bedrag en u kan uw machines zonder zorg gebruiken. Deze machines kunnen tevens voorzien worden van zeeppompen met speciaal voor u ontworpen wasmiddelen. Netjes gedoseerd krijgt u het gewenste wasresultaat. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om specifieke vraag te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken Merker, Ipso en Schulthess in ons assortiment, hebben wij een oplossing die bij u past.

Uitgelichte prodcuten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry is een vertrouwd gezicht in veel kapsalons. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of storingen aan machines kunt u steeds beroep doen op onze backoffice en technische dienst. U bent in de goede handen van ons professioneel team in Klaaswaal en Groningen.


Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.