Industriële wasmachine en -droger voor uw camping

Camping sector

Professionele apparatuur voor uw camping

In het hoogseizoen staan op uw camping de wasmachines en -drogers nooit stil. Dat moeten professionele wasmachines en -drogers zijn die tegen een stootje kunnen, want, laten we eerlijk zijn, niet iedere gebruiker is even voorzichtig met uw apparatuur in vakantietijd. De industriële machines van LDL Laundry, voorzien van dummyproof bedieningspanelen en een groot laadvermogen, kunnen dat aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of uw gasten hun was kunnen draaien en kunt u zich richten op dat waarvoor u de recreatiesector bent ingegaan, namelijk het verwennen van uw gasten.

Camping sector

Oplossing op maat voor uw camping

LDL Laundry biedt industriële wasoplossingen die passen bij uw behoefte. Naast de machines die uw gasten gebruiken leveren we ook industriële was-, droog- en strijkapparatuur voor uw eigen textiel, zoals bedrijfskleding en andere textielsoorten die u misschien gebruikt. Wilt u advies over wat in uw situatie de meest efficiënte en meest kostenbesparende oplossing is? Of u het beste één of meerdere machines kunt plaatsen? Welk merk apparatuur het meest geschikt is voor uw situatie? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs voor een eerlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring met A-merken als Merker, Schulthess en IPSO, hebben wij vrijwel altijd een oplossing die bij u past. Apparaten kunt u aanschaffen, maar wij bieden ook mogelijkheden tot het huren of leasen ervan.

Referentietoestellen

Ziekenhuis-2

50 jaar ervaring voor u aan het werk

Naast een eerlijk advies en A-merk industriële wasapparatuur biedt LDL Laundry ook de nodige technische ondersteuning. Wij plaatsen en installeren de machines en zorgen dat er bij storingen snel een monteur langskomt. Bij LDL Laundry geen eindeloze keuzemenu’s maar echte mensen aan de telefoon die met u meedenken in oplossingen.

De ruim 50 jaar ervaring die wij hebben opgedaan in de professionele was- en droogapparatuur werken voor u. U kunt er zeker van zijn dat er ervaren vertegenwoordigers en monteurs bij u langskomen en dat u passende oplossingen aangeboden krijgt voor uw vraag. Wij vragen bovendien door, omdat we weten dat een bepaalde, efficiëntere oplossing soms tot een beter resultaat leidt voor uw vraag op het gebied van wassen, drogen en strijken

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel 0186 57 29 00 voor het maken van een afspraak, of voor een vrijblijvend advies. Anja en Linda staan u graag te woord.