Verwen uw wellness-gasten met vlekkeloos wasgoed

Wellness met frisse handoeken

Wasmachines en wasdrogers die u verwennen

Washandjes, handdoeken, badjassen en dergelijke: een goed draaiende Wellness kan niet zonder wasmachines en drogers die iedere dag vlekkeloos wasgoed afleveren voor uw gasten, en voor u uiteraard. Want is dat niet een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw wellness? Bij LDL Laundry hebben wij de wasmachines en wasdrogers voor u op voorraad.

IPSO-3

Voor alle wasgoed, ook industrieel

U kent ongetwijfeld de commerciële en industriële wasmachines en wasdrogers. De industriële wasmachines en drogers zijn gemaakt voor zeer intensief gebruik in grotere zaken. En dat laatste komt bij het wassen van badgoed zeker van pas. Daarnaast zijn er wasmachines die speciaal ontworpen deurrubbers hebben die wasgoed met veel olie kunnen verwerken. En met de juiste wasmiddelen heeft u de zekerheid dat uw was helemaal fris en schoongewassen bij de volgende gast terecht komt. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, zoals IPSO, Speed Queen en Merker, in ons aanbod hebben wij een oplossing die bij u past.

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry is huisleverancier bij veel wellnesscentra. Wij hebben de nodige ervaring om u te voorzien van een gepaste oplossing. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Heeft u een storing en/of een vraag, u kunt daarvoor altijd beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team.


Neem gerust een kijkje en contacteer ons indien u meer informatie nodig hebt. Wij staan u graag te woord.