Kwalitatieve was- en droogautomaten voor uw dienstverleningscentrum

Schone was uit een industriële wasmachine

Kwalitatief goede wasmachines en drogers

Binnen een dienstverleningscentrum zijn kwalitatief goede wasmachines en drogers onmisbaar. Denk aan een centrum waar u ouderen ontvangt, of een centrum voor mensen met een verstandelijke beperking. De kans dat mensen morsen bij het eten van een maaltijd of knoeien tijdens een kookactiviteit is relatief groot. Wanneer u binnen uw dienstverleningscentrum over professionele- of zelfs industriële wasmachines en drogers beschikt, is het wasgoed al snel weer schoon! Terwijl de machines hun werk doen, kunt u zich blijven richten op de bezoekers van uw dienstverleningscentrum. Naast het wasgoed van bezoekers of cliënten, wil ook uw personeel dagelijks schone kleding kunnen gebruiken zonder dit altijd thuis te moeten wassen. 

IPSO-3

Breed scala aan mogelijkheden voor uw organisatie

Hoe groot uw dienstverleningscentrum ook is; LDL Laundry biedt u graag een passende oplossing aan. In ons assortiment vindt u wasmachines en drogers met een compact model trommel, maar ook varianten waarbij u direct de kleding van alle medewerkers kunt wassen. Belangrijk aspect bij het kiezen van een wasmachine of wasdroger is de snelheid waarmee programma’s worden uitgevoerd, de duurzaamheid hiervan en de total cost of ownership. Zeker bij een industriële wasmachine zijn die kosten lager dan bij een model voor particulier gebruik. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken als Merker, Schulthess, IPSO en Primus hebben wij vrijwel altijd een oplossing die op uw wensen aansluit. 

Naast de verschillende machines biedt LDL Laundry u diverse extra’s. Denk bijvoorbeeld aan handige zeeppompen, die het gebruik van losse flessen met wasmiddelen overbodig maken. Of wat te denken van een betaalsysteem? Hiermee kunnen cliënten de machines zelf gebruiken. 

Uitgelichte producten

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Laundry?

LDL Laundry werkt met een groot aantal dienstencentra samen: privaat en publiek, klein en groot en met verschillende vormen van zorg. Wij hebben de nodige ervaring, wat helpt om u een passende oplossing te bieden. Onze technische dienst verzorgt de levering en installatie van uw machines. Daarbij kunt u hen inschakelen bij vragen over het gebruik van de apparatuur of bijvoorbeeld een storing, welke binnen een korte tijd verholpen moet worden. 

 

Neem eens een kijkje op onze website om de verschillende mogelijkheden te vergelijken, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.