Zakelijk_header (klein)

Op zoek naar barrière of hygiënische wasmachines? LDL Laundry!

Veeleisende omgevingen waar hygiëne een absolute prioriteit is, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en wasserijen en andere instellingen in de gezondheidszorg behoeven speciaal ontworpen wasmachines. De zogeheten barrière of hygiënische wasmachines. Bent u op zoek naar deze hoogwaardige wasmachine? Dan helpen wij van LDL Laundry u met plezier verder. Als ervaren aanbieder van industriële wasmachines begrijpt LDL Laundry de behoefte aan hoogwaardige barrière of hygiënische wasmachines voor uw organisatie.

Medische kleding en textiel grondig reinigen: wassen met een gangbare wasmachine zal dan niet volstaan. De barrière of hygiënische wasmachines van LDL Laundry hebben alles in huis om de verspreiding van bacteriën en schimmels te reduceren.

LDLEquipment_202107WEB_Post2 versie 2 (klein)

Geldende maatstaven

En dat is nodig in een omgeving waar de aanwezigheid van schadelijke bacteriën en schimmels uit den boze zijn. Met een barrière of hygiënische wasmachine voldoet uw organisatie aan de strenge geldende maatstaven. Deze wasmachines hebben een vuile zijde en aan de andere kant van de muur aan de schone zijde, waar het wasgoed er weer uitkomt.

Breed aanbod barrière of hygiënische wasmachines

Onze expertise begint met het in kaart brengen van de behoeften van uw bedrijf. Op basis daarvan kunnen we u helpen bij het selecteren van de juiste barrière of hygiënische wasmachine, die perfect past bij uw specifieke eisen en capaciteitsbehoeften. Met merken als IPSO en Domus Danube en Primus, bieden wij een breed aanbod aan wasmachines in verschillende maten en capaciteiten, zodat we voor elk bedrijf de juiste oplossing kunnen bieden: zo ook die van u.

tarieven (klein)

Eigen installatieservice

Na het leveren van de gekozen industriële wasmachine, kunt u gebruikmaken van onze installatieservice - uitgevoerd door professionele en ervaren monteurs - om te garanderen dat de machine correct en efficiënt wordt geïnstalleerd. En als uw wasmachine ooit technische problemen ondervindt, kunt u rekenen op onze service. Wel zo makkelijk.

Gelijke tred met innovaties

Als vertrouwde vakman voor barrière of hygiënische wasmachines, zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële wasmachines. LDL Laundry houdt gelijke tred met de laatste innovaties, zodat u altijd de best mogelijke oplossing krijgt.

slider-01 (verkleind)

Uitstekende service

Bij LDL Laundry bieden wij niet alleen industriële wasmachines van topkwaliteit, maar ook uitstekende service. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het vraagstuk welke barrière of hygiënische wasmachine voor uw bedrijf het meest passend is. We helpen u graag verder!