Bedrijfswasmachine

Algemeen-1

Kies als organisatie voor een bedrijfswasmachine

Organisaties binnen verschillende sectoren hebben baat bij het gebruik van een bedrijfswasmachine. Het is een alternatief voor een klassieke, particuliere wasmachine uit de witgoedwinkel. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor zo’n bedrijfswasmachine. Denk bijvoorbeeld aan de duurzaamheid van deze modellen; het aantal draaiuren wat een bedrijfswasmachine biedt ligt hoger dan dat van een particulier apparaat. Een duurzame manier van werken is steeds belangrijker geworden voor organisaties en de consument. Er zijn meer redenen om te kiezen voor een professioneel model bedrijfswasmachine. LDL Laundry vertelt u er graag meer over. 

IPSO Wasmachine

Voordelen van een bedrijfswasmachine

Naast de duurzaamheid van een bedrijfswasmachine, bieden deze apparaten lagere total cost of ownership. Dit betekent dat u over een langere periode gerekend voordeliger uit zal zijn met een bedrijfswasmachine, dan met een particulier alternatief. Daar komt bij dat een bedrijfswasmachine een groter aantal programma’s aanbiedt en dat deze programma’s sneller doorlopen worden. Zeker binnen de horeca en bijvoorbeeld zorginstellingen is het wenselijk dat vuil wasgoed dezelfde of in ieder geval een volgende dag weer gebruikt kan worden. Dit wordt nog makkelijker wanneer de bedrijfswasmachine gecombineerd wordt met een professionele wasdroger. 

Algemeen-2

Advies bij de aanschaf van een bedrijfswasmachine

Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende apparaten die we u bieden, wanneer u de aanschaf van een bedrijfswasmachine overweegt. Ons assortiment bevat apparatuur van gerenommeerde merken als IPSO, Merker en Speed Queen. Neem eens contact met ons op, zodat we u wegwijs kunnen maken in de verschillende opties. Het is hierbij onder meer belangrijk te kijken naar het gewenste formaat trommel van uw bedrijfswasmachine. U wilt het vuile wasgoed het liefst in één of twee keer kunnen wassen; tegelijkertijd wilt u voorkomen dat de trommel veel te groot is. Het zou leiden tot een onnodig hoge energierekening. 

Heeft u vragen? - Neem contact op