LDLEquipment_202106WEB_Post2

Kies voor grote professionele wasmachines

Krijgt u dagelijks grote hoeveelheden vuil wasgoed te verwerken? In dat geval kan de investering in grote professionele wasmachines het overwegen waard zijn. Nog altijd kiezen organisaties voor huishoudmodellen wasmachines, om hun bedrijfskleding of bijvoorbeeld het vuile beddengoed in een hotel of zorginstelling te wassen. Dat is zonde! Een particulier model wasmachine is per wasbeurt veel duurder, dan de grote professionele wasmachines die LDL Laundry u aanbiedt. Dat de total cost of ownership hoger ligt bij zo’n particulier model heeft verschillende redenen. We vertellen u er graag meer over.

DX_Door_Front

Nut en noodzaak grote professionele wasmachines

Grote professionele wasmachines verbruiken minder energie, water en zeep dan particuliere alternatieven. Het maakt een grote professionele wasmachine niet alleen een goedkope optie; het is ook een duurzame investering in uw organisatie. Daar komt bij dat het aantal draaiuren van deze grote professionele wasmachines hoger ligt dan bij een particulier alternatief. U hoeft uw wasmachines minder snel te vervangen. Dat geldt in het bijzonder, wanneer u de aankoop van deze apparaten combineert met een onderhoudsovereenkomst. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en verlengt u de levensduur van de wasmachines.

Laundry-02

Grote professionele wasmachines inzetten

Het gebruik van grote professionele wasmachines biedt niet alleen voordelen op het gebied van efficiëntie, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Deze machines hebben namelijk een veel langere levensduur dan huishoudelijke wasmachines, met een levensduur van ongeveer 4.000 draaiuren voor huishoudelijke machines en maar liefst 30.000 draaiuren voor professionele machines. Dit betekent dat investeren in professionele apparatuur op de lange termijn meer oplevert en minder afval en vervuiling veroorzaakt. Bovendien kunnen de kosten van de apparatuur worden teruggewonnen door deze beschikbaar te stellen aan bezoekers van campings, waarbij een betaalsysteem wordt gebruikt om de investering per wasbeurt terug te verdienen.