Algemeen-2

Gebruik van grote professionele drogers

Binnen verschillende branches wordt gekozen voor het gebruik van grote professionele drogers. Denk bijvoorbeeld aan horecagelegenheden, zoals een hotel of restaurant. Ook binnen zorginstellingen biedt het gebruik van grote professionele drogers verschillende voordelen ten opzichte van compacte, vaak particuliere modellen. Heeft u het gebruik van deze professionele apparatuur voor het drogen van uw wasgoed al eens overwogen? LDL Laundry is uw specialist op het gebied van de levering van grote professionele drogers en wasmachines. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden.

Over-laundry-2

Grote professionele drogers in diverse modellen

Het is afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed die u dagelijks verwerkt, welke van de grote professionele drogers het meest geschikt is voor uw organisaties. Wij maken onderscheid tussen professionele drogers met een inhoud tot 32 kilogram en grotere modellen met een inhoud tussen de 50 en 90 kilogram. Alternatief voor een grote professionele droger kan een dubbel model zijn. Dubbele modellen zijn de beste keuze voor organisaties die wasgoed op wisselende temperaturen moeten kunnen laten drogen. Kleding van uw personeel wordt bijvoorbeeld vaak met een ander programma gedroogd, dan het beddengoed of de handdoeken uit uw hotelkamers.

Voordelen van grote professionele drogers

Ten opzichte van particuliere modellen bieden grote professionele drogers verschillende voordelen. Zo ligt het energieverbruik ervan lager, als u dezelfde hoeveelheid wasgoed zou drogen met een particulier model. Dat komt onder meer door de hoge snelheid waarmee een professionele droger zijn programma’s uitvoert. Ook ligt de total cost of ownership van deze modellen lager; u kunt de wasdroger een groter aantal uren gebruiken, voordat deze aan vervanging toe is. Een voordelige en duurzame keuze! Neem contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over uw mogelijkheden bij de keuze voor een grote professionele droger.