Industriële wasdroger

Algemeen-1

Keuze voor industriële wasdroger biedt u diverse voordelen

Maakt uw organisatie al gebruik van een industriële wasdroger? Dit model wasdroger biedt u verschillende voordelen ten opzichte van een particuliere droger, die u bij de witgoedwinkel bestelt. Om direct een voorbeeld van deze voordelen te noemen: de total cost of ownership van een industriële wasdroger liggen aanzienlijk lager, dan die van een particuliere machine. Zeker gerekend over een langere periode bent u als gevolg hiervan aanzienlijk goedkoper uit met een industriële wasdroger. Dat geldt in het bijzonder voor organisaties die deze industriële wasdroger combineren met een professionele wasmachine

IPSO Wasmachine

Andere reden om voor een industriële wasdroger te kiezen

Niet alleen de lagere total cost of ownership zijn een goede reden om te kiezen voor een industriële wasdroger. Denk bijvoorbeeld ook aan de duurzaamheid van deze machines. Een industriële droger gaat langer mee, doordat deze een groter aantal draaiuren biedt. Het maakt het tot een hele duurzame, maatschappelijk verantwoorde keuze. Op de industriële wasdroger heeft u de keuze uit een breed scala aan programma’s. De snelheid waarmee deze programma’s doorlopen worden ligt hoger dan die van een particulier model. Zo kunt u het wasgoed sneller opnieuw gebruiken binnen uw zorginstelling, hotel of bijvoorbeeld schoonmaakbedrijf. 

Algemeen-2

Advies bij aankoop industriële wasdroger

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken uit het aanbod aan industriële wasdrogers. De adviseurs van LDL Laundry helpen u graag bij het maken van een keuze. Welk formaat trommel past het beste bij de behoefte van uw organisatie? Kiest u voor een wasdroger van Speed Queen of bijvoorbeeld Merker? Is het voor u interessant om de industriële wasdroger te combineren met een betaalsysteem? Dat laatste gaat onder meer op voor campings en verhuurders van appartementen. 

Betaalsysteem

Industriële wasdroger combineren met een betaalsysteem

Industriële wasdrogers kunnen gecombineerd worden met een betaalsysteem. Op deze manier maakt u het mogelijk bijvoorbeeld gasten van uw camping of hotel te laten wassen, zonder dat u opdraait voor de kosten. Er zijn verschillende betaalsystemen aan een industriële wasdroger te koppelen. Wilt u consumenten met hun pinpas laten betalen, of kiest u voor een systeem met losse munten? Onze adviseurs kunnen de verschillende mogelijkheden aan u voorleggen, om samen te kijken op welke wijze u de service aan uw gasten of bijvoorbeeld bewoners van een appartementencomplex kunt verbeteren. 

wasmachine

Combineer uw industriële wasdroger met een wasmachine

Wilt u het proces rond het verwerken van het vuile wasgoed binnen uw organisatie verder optimaliseren? Kies in dat geval voor de combinatie van een industriële wasdroger met een vergelijkbaar model wasmachine. Een industriële wasmachine biedt voordelen vergelijkbaar met die van een industrieel model wasdroger. Denk aan een lage total cost of ownership, een lager energie- en waterverbruik dan particuliere modellen, enzovoorts. De combinatie van beide apparaten draagt bij aan een efficiënte en duurzame manier van werken binnen uw organisatie. 

SDCN_C-Dryer_QntmGold_AirInlet

Service bij een industriële wasdroger

Wanneer u voor een industriële wasdroger van LDL Laundry kiest, verzekert u uw organisatie niet uitsluitend van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing. Denk ook aan het feit, dat we een team van ervaren monteurs paraat hebben staan om u te ondersteunen bij defecten aan het apparaat. U kunt een reparatieverzoek 24 uur per dag en 7 dagen per week via de website bij ons indienen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid onze technische dienst telefonisch te benaderen voor ondersteuning. Niet alleen bij een benodigde reparatie aan het apparaat, maar ook wanneer u de industriële wasdroger laat plaatsen. 

Heeft u vragen? - Neem contact op