Industriële wasmachine jachthaven

Algemeen-1

Industriële wasmachine in jachthaven

Binnen uw jachthaven wilt u bezoekers de mogelijkheid bieden hun vuile wasgoed te wassen. Vaak heeft men behoorlijk wat wasgoed opgespaard tijdens een meerdaagse vaart in de omgeving. Denk aan mensen die lange tijd op hun jacht gezeten hebben en toe zijn aan het wassen van shirts, broeken en ondergoed. Niet alleen biedt u hen een extra service; u profiteert hier zelf ook van. Een industriële wasmachine in een jachthaven is te combineren met een betaalsysteem. U heeft hierbij de keuze uit verschillende betaalopties. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van munten, iets wat onder meer op veel campings gedaan wordt, en het gebruik van een pinpas.

IPSO Wasmachine

Voordelen industriële wasmachine in jachthaven

Door voor een industriële wasmachine in de jachthaven te kiezen profiteert u niet alleen van de mogelijkheid om deze te koppelen aan een betaalsysteem. Ook is een industrieel model veel duurzamer dan een particuliere variant. De total cost of ownership liggen bij een industriële wasmachine in de jachthaven lager. Enerzijds doordat het apparaat minder energie verbruikt per wasbeurt; anderzijds doordat deze over het algemeen langer mee zal gaan. Ook prettig is het brede scala aan wasprogramma’s waaruit gekozen kan worden op een industriële wasmachine in de jachthaven. Een industriële wasmachine in de jachthaven valt goed te combineren met een industriële droger. Hier gelden dezelfde voordelen voor. 

Algemeen-2

Industriële wasmachine voor jachthaven kopen

LDL Laundry is uw aanbieder van een industriële wasmachine voor de jachthaven. In ons assortiment vindt u wasmachines van verschillende gerenommeerde producenten. Denk aan een industriële wasmachine voor de jachthaven van IPSO. De hoge kwaliteit van deze wasmachines maakt niet alleen dat ze lang mee zullen gaan en zuinig werken. Ook het wasgoed gaat vaak langer mee, wanneer het gewassen wordt in een kwalitatief goede industriële wasmachine. Neem eens contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over de diverse mogelijkheden die we u bieden. 

Heeft u vragen? - Neem contact op