Industriële wasmachine kopen

Algemeen-1

Betrouwbare industriële wasmachine kopen bij LDL Laundry

Binnen zorginstellingen, in de horeca en bijvoorbeeld bij hotels verwerkt men dagelijks grote hoeveelheden vuil wasgoed. Denk aan de handdoeken van de gasten in een hotel, het bedlinnen van de mensen binnen uw zorginstelling en bijvoorbeeld de werkkleding van uw obers in het restaurant. Het is voor deze organisaties belangrijk, dat zij kunnen vertrouwen op hun wasmachine. Daarbij zoeken zij naar apparaten die zuinig, efficiënt en duurzaam functioneren. Het maakt een industriële wasmachine kopen via LDL Laundry voor deze organisaties heel interessant. We vertellen u graag meer over de rol die LDL Laundry hierin kan spelen.

IPSO Wasmachine

Industriële wasmachine kopen biedt diverse voordelen

Een industriële wasmachine kopen via LDL Laundry biedt u verschillende voordelen. De apparaten binnen ons assortiment werken zeer efficiënt, wat een onnodig hoog energie- en waterverbruik voorkomt. Niet onbelangrijk is het feit, dat u bij de industriële wasmachines in ons assortiment profiteert van een groot aantal programma’s. Over het algemeen worden deze programma’s door een industriële wasmachine sneller voltooid dan door een particulier apparaat. Zo kunt u het vuile wasgoed snel weer gebruiken. Het belangrijkste voordeel van een industriële wasmachine is het feit, dat de kosten per wasbeurt gemiddeld aanzienlijk lager liggen dan bij particuliere modellen. Dat komt niet alleen door de efficiëntie van de apparaten, maar ook door het grote aantal draaiuren voordat de machine vervangen moet worden.

Algemeen-2

Advies bij een industriële wasmachine kopen

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij een industriële wasmachine kopen? Onze adviseurs helpen u graag verder. LDL Laundry biedt u industriële apparaten van de gerenommeerde producenten IPSO en Merker. Er zitten grote verschillen in het formaat van de trommel van deze machines. Zo kunnen we u altijd een apparaat bieden, welke aansluit op uw voorkeuren.

Heeft u vragen? - Neem contact op