De beste keus voor was-, droog- en strijkoplossingen

De allround totaaloplossing van LDL Laundry
Neem vrijblijvend contact met ons op

Allround totaaloplossing

Wij verkopen niet zomaar producten, wij bieden u beste keuze voor uw professionele was-, droog- en strijkoplossing. Van een advies op maat tot en met de installatie en service. LDL Laundry maakt uw werk lichter.

Met een ruim aanbod van wasmachines, wasdrogers, strijk- en afwerkapparatuur, een eigen verkoopteam en een installatie- en serviceteam hebben wij alles in huis om uw project van begin tot eind feilloos uit te voeren. Wij starten met het advies over de juiste machine(s) voor uw toepassing. Vervolgens komen onze (technische)adviseurs aan zet. Een volledige wasserette uittekenen en alle nodige aansluitingen berekenen? Dat nemen wij voor onze rekening. Daarna begint de installatie: elektrische aansluitingen, verwarming etc. Ervaart u achteraf een probleem met uw wasmachine of wasdroger? Bel ons en wij ondersteunen u direct.


Vraag uw was analyse aan

Benieuwd hoe wij uw werk kunnen makkelijker maken? Laten we een afspraak plannen. Onze medewerkers komen langs om uw was wensen tot in detail in kaart te brengen en te voorzien van een professioneel advies.

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.