EuroParc Raamovereenkomst

EuroParcs en LDL Laundry slaan de handen ineen met het sluiten van een raamovereenkomst voor de openbare wassalons.
Neem vrijblijvend contact met ons op

EuroParcs en LDL Laundry slaan de handen ineen

Europarcs Raamovereenkomst

EuroParcs en LDL Laundry slaan de handen ineen met het sluiten van een raamovereenkomst voor de openbare wassalons. Met het aangaan van deze samenwerking biedt LDL Laundry de gasten van EuroParcs de mogelijkheid om snel en milieubewust hun was te draaien. Door deze tijdsbesparing kunnen gasten op EuroParcs maximaal van hun vrijheid genieten.

De visie en missie van EuroParcs is ervoor zorgen dat de aankoop, het huren of het opnieuw huren van een verblijf voor hun gasten een unieke, verrassende en plezierige ervaring is in alle facetten, van de zoektocht, de boeking tot het beleven ervan. Het is hun missie om verrassende en betekenisvolle vakantiebelevingen te creëren. Dit doen ze jaarlijks voor ruim een half miljoen gasten.

Een visie en missie die sterk aansluit bij de kernwaarden van LDL Laundry waarbij klantbeleving en uitstraling hoog in het vaandel staan. De aankomende periode zullen meerdere locaties worden ingericht en in productie worden genomen.

Wij zijn trots als LDL Laundry dat we een bijdrage mogen leveren middels de inrichting en het beheer en onderhoud voor de parken in Nederland en België. Bedankt Leon Hans EuroParcs voor het vertrouwen en de samenwerking!

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.