Green Deal Zorg

Bij LDL Laundry zijn we trots dat we de eerste witgoedleverancier zijn die is toegelaten tot de Green Deal Zorg!
Neem vrijblijvend contact met ons op

Aangesloten bij de Green Deal Zorg

Bij LDL Laundry zijn we trots dat we de eerste witgoedleverancier zijn die is toegelaten tot de Green Deal Zorg! Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in onze inspanningen om de zorgsector duurzamer te maken.

De Green Deal Zorg is een initiatief van de Nederlandse overheid dat is gericht op het vergroenen van de zorgsector. Het doel van de Green Deal Zorg is om de uitstoot van broeikasgassen in de sector te verminderen en om de zorgsector duurzamer en toekomstbestendiger te maken. Dit wordt bereikt door middel van samenwerking tussen overheid, zorgaanbieders en andere stakeholders, zoals patiëntenorganisaties en milieuorganisaties.

Bij LDL Laundry zijn we toegewijd om onze rol te spelen in het behalen van de doelen van de Green Deal Zorg. We blijven investeren in duurzame technologieën en oplossingen om onze impact op het milieu te verminderen en om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten in de zorgsector.

We zijn blij dat we deel uitmaken van de Green Deal Zorg en dat we onze bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en duurzame toekomst voor ons allemaal.

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.