Nieuw Werknemer: Rajiv

Sinds het begin van het jaar is Rajiv Kalloe werkzaam als nieuwe Account Manager bij LDL Laundry
Neem vrijblijvend contact met ons op

Rajiv Kalloe

Sinds het begin van het jaar is Rajiv Kalloe werkzaam als nieuwe Account Manager bij LDL Laundry. Rajiv is een enthousiaste en ervaren professional, die is afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen met een diploma in Small Business and Retail Management.

Rajiv heeft ervaring opgebouwd bij Prorema & Schoonmaakdiensten en Werner & Mertz, waardoor hij de vaardigheden en kennis heeft om klanten effectief te ondersteunen. Hij hecht veel waarde aan duurzaamheid, prijs/kwaliteit en innovatie.

In zijn vrije tijd is Rajiv een enthousiast kok die graag nieuwe dingen uitprobeert. Hij hecht veel waarde aan het doorbrengen van tijd met vrienden en familie en is een echte sportliefhebber. Hij speelt zelf al meer dan 23 jaar voetbal en volgt zoveel mogelijk voetbalwedstrijden, vooral die van Ajax. Ook is hij een fanatiek wielrenner en een trouwe toeschouwer van de grote rondes en klassiekers. Verder houdt hij zijn conditie op peil door regelmatig naar de sportschool te gaan. Ten slotte is hij een reisliefhebber en probeert hij de wereld te ontdekken samen met zijn vriendin. 

Wij zijn ervan overtuigd dat Rajiv een waardevolle aanvulling zal zijn op ons team en zijn toewijding en enthousiasme zal bijdragen aan de groei van LDL Laundry. Wij verwelkomen Rajiv graag bij ons en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.

Rajiv

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.