Ontdek IPSO OPTimum

De nieuwe overdroog preventie technologie zorgt ervoor dat uw was- en droogproces geoptimaliseerd wordt.
Neem vrijblijvend contact met ons op

IPSO's industriële droogkast met overdroogpreventie technologie

Wist u dat overdrogen van uw kledij ervoor zorgt dat deze minder lang meegaat? Met de overdroogpreventie technologie is dit verleden tijd. De OPTimum sturing van de IPSO droogkast zorgt ervoor dat overdrogen vermeden wordt omdat de droger automatisch stopt wanneer het vooraf ingesteld restvochtpercentage bereikt is.


Restvochtpercentage van de kledij

Het is belangrijk dat het textiel een laag restvochtpercentage behaalt in de professionele wasmachine alvorens in de droogkast te gaan. Het aanbod van onze professionele en industriële wasmachines beschikt standaard over een hoge zwiersnelheid en bijgevolg een laag restvochtpercentage. Hierdoor wordt er minder energie gebruikt voor het drogen van de was. Dit samen met de overdroogpreventie technologie zorgt ervoor dat uw was- en droogproces geoptimaliseerd wordt.

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.