Ontdek IPSO SmartWAVe

Lees hier meer over minimaal energieverbruik en maximale waskwaliteit van IPSO Smart WAVe
Neem vrijblijvend contact met ons op

Energiezuinige industriële wasmachines

Met de toepassing SmartWAVe gebruikt de industriële wasmachine de optimale hoeveelheid water afhankelijk van het type wasgoed. Het waterverbruik van de professionele wasmachine wordt bepaald in functie van de absorptiegraad van het textiel.


Bespaar op uw water en energiefactuur

SmartWAVe past niet alleen het waterpeil in de wasmachine aan maar ook het niveau van het wasmiddel. Zo is het evenwicht tussen zeep en water altijd perfect voor de lading wasgoed en bekomt u de perfecte waskwaliteit. Hiermee kan er op jaarbasis 5% water en 25% elektriciteit bespaard worden.


Tot 4.500 gratis wasbeurten

De energiebesparende smartWAVe technologie zorgt op 7 jaar tijd dat we 200.000 liter en 17.200 kWh besparen. Als we deze cijfers vertalen in aantal wasbeurten komt dit qua waterverbruik neer op 960 gratis wasbeurten en qua elektriciteitsverbruik tot 4.500 gratis wasbeurten.

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.