Slim en ecologisch wassen en drogen? Ontdek IPSO wasmachines en wasdrogers

Industriële wasmachines en drogers van IPSO zijn uitgerust met de beste technologieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Industriële wasmachines en drogers van IPSO zijn uitgerust met de beste technologieën om niet alleen veel, maar ook slim én zuinig te wassen en drogen. Dankzij de SmartWAVe en overdry prevention technologie zijn deze industriële wasmachines en wasdrogers voor iedereen die tijd wil besparen én ervoor wil zorgen dat textiel langer meegaat de perfecte aanwinst binnen het was proces.

Ontdek IPSO SmartWAVe

Energiezuinige industriële wasmachines
Met de SmartWAVe technologie gebruikt de industriële wasmachine de optimale hoeveelheid water afhankelijk van het type wasgoed. Het waterverbruik van de professionele wasmachine wordt bepaald in functie van de absorptiegraad van het textiel.

Bespaar op uw water en energiefactuur
SmartWAVe past niet alleen het waterpeil in de wasmachine aan. Eveneens het niveau van het wasmiddel wordt aangepast. Zo is het evenwicht tussen zeep en water altijd perfect voor de lading wasgoed en wordt dede perfecte waskwaliteit bereikt. Hiermee kan er op jaarbasis 5% water en 25% elektriciteit bespaard worden.

Tot 4.500 gratis wasbeurten
De energiebesparende SmartWAVe technologie zorgt ervoor dat wij in 7 jaar tijd 200.000 liter en 17.200 kWh kunnen besparen. Als we deze cijfers vertalen in aantal wasbeurten komt dit qua waterverbruik neer op 960 gratis wasbeurten en qua elektriciteitsverbruik tot 4.500 gratis wasbeurten.

IPSO OPTimum

IPSO's industriële wasdroger met overdroogpreventie technologie
Wist u dat overdrogen van uw kleding ervoor zorgt dat deze minder lang meegaat? Met de overdroogpreventie technologie is dit verleden tijd. De OPTimum sturing van de IPSO wasdroger zorgt ervoor dat overdrogen vermeden wordt omdat de droger automatisch stopt wanneer het vooraf ingesteld restvochtpercentage bereikt is.

Restvochtpercentage van u textiel
Het is belangrijk dat het textiel een laag restvochtpercentage behaalt in de professionele wasmachine alvorens in de droger te gaan. Het aanbod van onze professionele en industriële wasmachines beschikt standaard over een hoge centrifugesnelheid met als resultaat een laag restvochtpercentage. Hierdoor wordt er minder energie gebruikt voor het drogen van de was. Dit samen met de overdroogpreventie technologie zorgt ervoor dat uw was- en droogproces geoptimaliseerd wordt.

Boek de LDL wasaudit
Wast u veel, maar heeft u nog geen professionele wasmachine? Hoog tijd om onze wasaudit te boeken!

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.