Professionele was- en droogapparatuur zonder investering

LDL Rent: Huur inclusief alle service en onderhoud
Neem vrijblijvend contact met ons op

Strijd tegen het Covid-19 virus

Artsen, verpleeg- en zorgkundigen geven momenteel het beste van zichzelf in de strijd tegen het Covid-19 virus. Echter verrichten de schoonmaakploegen en andere facilitaire medewerkers ook fantastisch werk aangezien zij onze werkplekken schoon én veilig houden. Een grote dank je wel is hier op z’n plaats, DANK U!


Jullie (schoonmaak) taak speelt een belangrijke rol in de hygiëne binnen de gebouwen en op de werkplekken.


Als ondersteuning binnen de schoonmaakbedrijven, wordt er vaak gebruik gemaakt van wasmachines en drogers (o.a. om microvezelmaterialen doeken en moppen te reinigen). Te vaak zien wij dat deze microvezelmaterialen gewassen en gedroogd worden in huishoudelijke wasmachines en drogers. De microvezel behoudt dan NIET zijn optimale werking.

Huur apparatuur inclusief alle service en onderhoud

Door te reinigen in professionele wasmachines met het aangepast wasprogramma én wasproduct worden bacteriën en virussen gedood. De programma’s kunnen wij met onze expertise op de juiste wijze voorzien en garanderen dat virussen en bacteriën verdwijnen.


Door te reinigen garanderen wij de optimale, schrapende werking van de microvezelmaterialen met behoud van de kwaliteit van uw poetsmateriaal met een langere levensduur tot gevolg.


Tevens hebben we ruime mogelijkheden van flexibele oplossingen in capaciteit en looptijd:


LDL Rent: Huur inclusief alle service en onderhoud Laundry Rental Solutions: Lease Meet & Wash: betalen voor het gebruik alleen Graag laten wij u kennis maken met ons aanbod en mogelijke oplossingen.

Huishoud vs. professioneel

Huishoud

Automatische zeepdosering niet mogelijk, alleen monofasig, alleen koudwater aansluiting, levensduur : 4.000 cycli

Professioneel

Automatische zeepdosering mogelijk, uitgestelde start, krachtstroomaansluiting mogelijk, koud- warm water aansluitmogelijkheid, draai richting van de deur aan te passen, levensduur : 20.000 cycli, snelle was- en droogtijden, langere levensduur van het gewassen textiel.