CD10-gray-ipso-Right

Ruim aanbod van industriële wasdrogers

De perfecte droogoplossing vindt U in ons aanbod van professionele en industriële drogers. Afhankelijk van de eigenschappen van de kledij en de te drogen kilo’s hebben we diverse types drogers in ons aanbod. In de droogkasten wordt het linnen gedroogd door een warme luchtstroom. Deze luchtstroom kan in de drogers gerealiseerd worden vanuit diverse energiebronnen zoals elektriciteit, gas of stoom. Bij onze diverse leveranciers van drogers is er een permanente gedrevenheid naar innovatie. Vraag uw wasaudit aan via ons contactformulier en onze vertegenwoordigers helpen u graag de juiste droogkast te selecteren. Bij LDL Laundry koopt u een industriële droogkast met service. Bezoek alvast even onze sectorenpagina om na te gaan welke industriële droger voor u aangeraden wordt.

Verschil tussen een professionele en een industriële wasdroger

De woorden professioneel en industrieel worden vaak door elkaar gebruikt wanneer we deze voor een droogkast plaatsen. In Nederland wordt het begrip professionele droger meer gebruikt dan industriële droger. In Vlaanderen is dit dan weer omgekeerd. Een professionele droogkast heeft u nodig wanneer u meer dan 1 à 2 keer per dag wast. Een professionele droogkast kopen is vanaf één wasbeurt per dag een enorme tijdswinst voor u en uw zaak of groot gezin. Uiteraard hoeft u niet meteen de sprong te maken naar een industriële droogkast. Bij LDL Laundry kunt u ook semi-industriële droogkast kopen of huren. De keuze van de juiste semi-industriële droger wordt samen met één van onze vertegenwoordigers gemaakt. Zo koopt u zeker en vast de juiste semi-industriële droger voor uw zaak.

CS10-ipso-Left

Voordelen van een professionele wasdroger

De keuze voor een professionele wasdroger biedt u verschillende voordelen, ten opzichte van het gebruik van een particulier model. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat het aantal draaiuren van een professionele wasdroger hoger ligt dan bij particuliere alternatieven. Concreet betekent dit dat de machine langer meegaat. Het vervangen van het apparaat is ook bij een intensieve belasting ervan vaak niet op korte termijn noodzakelijk. Dat is niet het enige voordeel van een professionele wasdroger. Denk ook aan de hoge kwaliteit ervan, die maakt dat schade aan het wasgoed voorkomen wordt.

Duurzaamheid van een professionele wasdroger

Aanvullend op de reeds genoemde voordelen van een professionele wasdroger, profiteert u van een hoge mate van duurzaamheid. Niet alleen doordat de machine langer mee zal gaan dan een particulier alternatief; ook doordat deze machines over het algemeen minder energie verbruiken. Dat valt onder meer te verklaren door de snelheid waarmee de diverse programma’s worden voltooid. Overigens is dat laatste niet alleen wenselijk voor een duurzame manier van werken. U profiteert ook van het feit dat het wasgoed sneller opnieuw gebruikt kan worden.

Service bij huur professionele wasdroger

Wanneer u voor de huur van een professionele wasdroger kiest, profiteert u van het feit dat u bij eventuele storingen kunt rekenen op de technische dienst van LDL Laundry. Deze technische dienst helpt u daarnaast bij het monteren van de professionele wasdroger. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een vakkundige oplossing, op het moment dat het apparaat niet goed functioneert. Onze technische dienst bestaat uit een team van professionele, ervaren monteurs die over de juiste opleidingen beschikken om u een passende oplossing te kunnen bieden bij problemen.