Professionele wasmachine kopen voor de horeca

Algemeen-1

Professionele wasmachine in de horeca

Binnen de horecabranche zit men aan het eind van de dag met een grote hoeveelheid vuil wasgoed. Denk aan de bedrijfskleding van de kok, een serveerster en bijvoorbeeld de mensen achter de bar. Daar komt bij dat ook de handdoeken en theedoeken die men in de horecagelegenheid gebruikt dagelijks gewassen moeten worden, om de keuken fris en vrij van bacteriën te kunnen houden. Naast het wasgoed is restaurants en cafés, komt er nog veel meer vuil wasgoed vrij in hotels; ook onderdeel van de horecabranche. Het maakt een professionele wasmachine voor horeca onmisbaar. LDL Laundry is uw partner voor de levering van een professionele wasmachine aan de horeca.

IPSO Wasmachine

Mogelijkheden bij professionele wasmachine horeca

Bent u voor uw horecagelegenheid op zoek naar een professionele wasmachine? In dat geval heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen tussen het kopen en huren van een professionele wasmachine voor horeca. Dat laatste biedt het voordeel dat u zelf geen omkijken heeft naar het onderhoud aan de machine. Daarbij wordt het apparaat direct vervangen op het moment dat deze defect raakt. Een professionele wasmachine biedt verschillende voordelen ten opzichte van particuliere modellen. Ze zijn vaak sneller, bieden een groter aantal wasprogramma’s aan en zijn duurzamer.

Algemeen-2

Advies over professionele wasmachine horeca

Op het moment dat u twijfelt over een professionele wasmachine voor horeca, adviseren we u graag. Samen met u inventariseren we aan welke eisen de professionele wasmachine voor uw horecagelegenheid moet voldoen. Hoe groot moet de trommel van de wasmachine bijvoorbeeld zijn? Op basis van de inventarisatie van uw wensen zoeken we samen met u naar een geschikt model. LDL Laundry biedt u professionele wasmachine voor de horeca aan van verschillende gerenommeerde merken.

Heeft u vragen? - Neem contact op