Professionele wasmachine studentenhuis

Algemeen-1

Professionele wasmachine voor een studentenhuis

Bent u de verhuurder van een groot studentenhuis, waarin meerdere studenten een kamer of studio huren? In dat geval kan de investering in professionele wasapparatuur interessant zijn. Met een professionele wasmachine in een studentenhuis biedt u bewoners een extra service. Door de wasmachine te combineren met een betaalsysteem, draait u niet zelf op voor de kosten voor het gebruik ervan. Het betaalsysteem laat u de investering in de professionele wasmachine binnen het studentenhuis terugverdienen. U kunt overwegen de wasmachine te combineren met een wasdroger. Heeft u deze mogelijkheid al eens overwogen? 

IPSO Wasmachine

Voordelen professionele wasmachine in studentenhuis

De keuze voor het gebruik van een professionele wasmachine in een studentenhuis biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat de total cost of ownership van deze apparaten lager ligt dan die van een particulier model wasmachine. Het apparaat gaat langer mee, waarbij de kosten per wasbeurt lager liggen. Dit heeft onder meer te maken met de energiezuinigheid van een professionele wasmachine en de relatief korte duur van de wasprogramma’s. Dat laatste is prettig, wanneer meerdere studenten gebruik willen kunnen maken van de professionele wasmachine in hun studentenhuis. 

Algemeen-2

Advies bij aanschaf professionele wasmachine voor studentenhuis

Overweegt u de aanschaf van een professionele wasmachine voor uw studentenhuis? Neem eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Op basis van uw wensen leggen we de diverse mogelijkheden aan u voor. LDL Laundry biedt professionele apparatuur van producenten IPSO, Merker en Speed Queen aan. Deze apparaten staan bekend om hun betrouwbare werking en duurzaamheid; u heeft er jarenlang plezier van. Loopt u onverhoopt toch tegen een probleem aan? Onze technische dienst helpt u graag bij het herstel hiervan. 

Heeft u vragen? - Neem contact op