Professionele wasmachine ziekenhuis

Algemeen-1

Professionele wasmachine voor het ziekenhuis

Binnen ziekenhuizen worden dagelijks grote hoeveelheden vuil wasgoed verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het beddengoed van patiënten die het ziekenhuis verlaten hebben. Het bed moet vaak dezelfde dag nog gereed zijn voor een volgende patiënt. Daarbij speelt ook hygiëne een zeer belangrijke rol in ziekenhuizen en zorginstellingen, waardoor het regelmatig wassen van beddengoed en bijvoorbeeld kleding van personeel cruciaal is. LDL Laundry biedt een professionele wasmachine voor ziekenhuizen. De keuze voor een professionele wasmachine biedt hen verschillende voordelen ten opzichte van een klassiek, particulier model.

IPSO Wasmachine

Voordelen professionele wasmachine voor ziekenhuis

Een van de voordelen van een professionele wasmachine voor een ziekenhuis is het feit, dat deze wasmachines een lagere total cost of ownership bieden. Het apparaat biedt een groter aantal draaiuren dan een particulier model, waardoor u hier langer plezier van heeft en het apparaat over een langere termijn goedkoper is. Dat zit overigens niet alleen in de lagere total cost of ownership. Denk ook aan het lage energieverbruik van deze modellen, mede het gevolg van de snelheid waarmee wasprogramma’s worden uitgevoerd. Overigens biedt een professionele wasmachine voor een ziekenhuis een groter aantal programma’s, dan particuliere modellen. Zo kiest u bij ieder type vuil wasgoed het juiste programma.

Algemeen-2

Professionele wasmachine voor een ziekenhuis bestellen

Bent u ook geïnteresseerd in een professionele wasmachine voor uw ziekenhuis? LDL Laundry levert u graag een kwalitatief sterk model van een gerenommeerd merk. Het verzekert u van een oplossing waar u een lange tijd plezier van zal hebben. Wij bieden professionele wasmachines aan van Merker en IPSO. Naast de keuze voor een professionele wasmachine als ziekenhuis, kan het ook interessant zijn om een professionele wasdroger aan te schaffen. De combinatie maakt dat het vuile wasgoed al snel weer gebruikt kan worden.

Heeft u vragen? - Neem contact op