Kinderopvang Purkie

Voor kinderdagopvang Purkie in IJsselstein hebben we professionele wasapparatuur mogen plaatsen. Deze professionele machine gaat zorgen voor het reinigen van al het textiel in de opvang. 

Kinderopvang Purkie is een kleinschalige kinderopvang in IJsselstein. En bieden kinderen van 0 tot 4 jaar dagopvang en voor kinderen vanaf 2 jaar peuterspeelzaal in een huiselijke, gezellige en vertrouwde omgeving.

Bij een kinderdagverblijf zijn ze niet alleen verantwoordelijk voor de kinderen, maar ook voor de hygiëne binnen het bedrijf. Hygiëne is zeer belangrijk bij een kinderdagverblijf om zo verspreiding van ziektes en bacteriën tegen te gaan! Daarom is het verstandig om de juiste machines bij de juiste sector te kiezen. 

Bij kinderdagopvang Purkie hebben wij gekozen voor voor het merk Speed Queen. Wanneer u regelmatig grote hoeveelheden vuil wasgoed weg te werken heeft, is de keuze voor een van de Speed Queen wasmachines in ons assortiment een verstandige. De wasmachines zijn betrouwbaar en bieden u een relatief lage total cost of ownership. Het maakt dat u per wasbeurt minder betaalt, dan wat u zou doen bij de keuze voor een particulier model wasmachine of wasdroger. 

Heeft u ook interesse in professionele wasapparatuur van het merk Speed Queen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.