Recreatie vakdagen

SDCN_C-Dryer_QntmGold_AirInlet

LDL Laundry vindt u op de recreatie vakdagen

Om onze kennis over industriële witgoedoplossingen voor organisaties binnen de recreatiebranche, zorginstellingen en bijvoorbeeld appartementencomplexen te delen, neemt LDL Laundry regelmatig deel aan vakdagen en beurzen. Op 15, 16 en 17 november vindt u ons op de recreatie vakdagen in Hardenberg. Deze vakbeurs staat volledig in het teken van duurzaamheid en energie, veiligheid en bijvoorbeeld automatisering. Ook sanitair en andere campingvoorzieningen komen aan bod tijdens deze vakdagen. Duurzaamheid en energie zijn twee thema’s die een belangrijke rol spelen voor LDL Laundry. 

Foto1.1

Recreatie vakdagen tonen uw duurzame oplossingen

Tijdens de recreatie vakdagen vertelt een adviseur van LDL Laundry u graag meer over de wijze waarop onze industriële witgoedoplossingen bijdragen aan duurzaamheid en het terugdringen van het energieverbruik binnen de recreatiebranche. Industriële wasmachines en -drogers hebben over het algemeen een relatief lage total cost of ownership. Op de recreatie vakbeurs vertellen we u meer over de voordelen die u dit oplevert. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de wasmachines langer mee zullen gaan. Ze kunnen tegen een stootje; handig, wanneer een gebruiker niet precies weet hoe het apparaat werkt. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 

221013_Beeld-Recreatie-vakbeurs-pers-B2

Loop eens langs onze stand op de recreatie vakdagen

Ook benieuwd naar de wijze waarop LDL Laundry bijdraagt aan de doorontwikkeling van de recreatiebranche? Loop in dat geval eens langs onze stand 242 tijdens de recreatie vakdagen. We staan voor u klaar om u er meer over te vertellen. Ook denken we graag met u mee over de wijze waarop u het comfort van uw gasten kunt verbeteren, door bijvoorbeeld een wassalon in te richten op uw recreatiepark.