Contacteer ons

Wasmachines en wasdrogers voor woonzorgcentra

Zorg voor de ouderen centraal

Wasmachines en drogers in woonzorgcentra moeten er voor zorgen dat u alle tijd kan besteden aan uw bewoners. Echter de wasmachines en drogers mogen uw budget niet in de war schoppen. Het recente verleden bewijst dat goede wasmachines en drogers geen overbodige luxe zijn. LDL Laundry kan u een oplossing op maat aanbieden die past bij uw woonzorgcentrum in de meest diverse uitvoeringen. Van commerciële toestellen tot industriële wasmachines en drogers. Het wassen van persoonsgebonden textiel, moppen, microvezeldoeken of dweilen verloopt extra vlot met onze industriële wasapparatuur. Wist u dat onze wasmachines ook uitgerust kunnen worden met programma's voor moppen? Het LDL-team biedt u advies over welke wasmachine het best geschikt is voor het wassen van de moppen en microvezeldoeken.

Altijd & overal

Wilt u alle was schoon krijgen, drogen en eventueel strijken? Wilt u wasmachines of drogers plaatsen in een centrum bij aanleunwoningen? Of wilt u op verschillende verdiepingen machines plaatsen? Het kan allemaal. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om wensen in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken, Speed Queen, IPSO en Merker, in ons assortiment, hebben wij een oplossing die binnen uw budget past.

Waarom industriële machines?

Een industriële wasmachine kent een hogere centrifugesnelheid. Dat betekent dat uw was een lagere restvochtigheid zal hebben en dus droger uit de wasmachine komt. De technologie die het industrieel toestel bevat zorgen voor efficiëntere was- en droogcycli. U bespaart op u energie-, water- en zeepgebruik en de was en droogprocessen worden versneld.

Waarom LDL Laundry?

Laundry BV heeft erkende ervaring in veel woonzorgcentra en is een partner van grote zorginstellingen in heel Nederland. Wij werken voor u een oplossing op maat uit. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw toestellen. Bij vragen of storingen kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U bent in de goede handen van ons professioneel team. Neem gerust een kijkje op onze website en neem contact met ons op indien u meer informatie nodig hebt. Wij helpen u graag verder.

Referentietoestellen

Neem contact met ons op woonzorgcentrum Vraag hier uw offerte aan