Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer

Foto-rubriek-inleiding-Op-de-beursvloer-scaled

Ziet LDL Laundry u op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer?

Hét evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer trekt jaarlijks duizenden bezoekers, die allen te maken hebben met verantwoordelijkheden op het gebied van een veilige, comfortabele werkomgeving en gebouwbeheer. Het gaat om mensen actief binnen het facilitair management van organisaties, groot en klein. Over het algemeen werknemers die ook de verantwoordelijkheid over het tijdig wassen van het vuile wasgoed op zich nemen, of in ieder geval een passende was- en droog oplossing bieden aan collega’s. LDL Laundry heeft een jarenlange ervaring in het aanbieden van dergelijke oplossingen. Het is om deze reden dat we onze kennis graag met u delen tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Komt u bij ons langs op stand 11.2.10? Meld je dan aan via de onderstaande link!

Injleiding-wat-standhouder-te-zeggen-hebben-1-2800x1867

Delen van kennis tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Organisaties kiezen al lang niet meer voor een particulier model wasmachine of wasdroger; ze zijn op zoek naar een professionele en duurzame oplossing om vuil wasgoed te kunnen wassen en drogen. Dit gaat in sommige gevallen verder dan de behoefte aan een klassieke wasmachine. Denk aan de verantwoordelijken voor het facilitair management binnen brandweerkazernes. Met een klassiek model wasmachine kan de brandweerkleding niet gewassen, laat staan gedroogd worden. Ook voor hen biedt LDL Laundry passende oplossingen. De ervaring en kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan delen we met bezoekers van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Waar liggen voor u de kansen om collega’s een passende was- en droog oplossing te kunnen bieden, passend bij thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Foto-interesses-bezoekers-scaled

Loop ook langs onze stand bij de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Bent u nieuwsgierig naar de oplossingen die voor uw organisatie interessant kunnen zijn? We ontmoeten u graag bij onze stand op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Bent u nog niet bekend met deze vakbeurs? Het evenement wordt op 7, 8 en 9 juni 2023 georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht

Heeft u vragen? - Neem contact op