Zorgtotaal beurs

Beurs

LDL Laundry te vinden op de Zorgtotaal beurs

De transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg omvat tal van verschillende factoren. LDL Laundry speelt er graag een rol in door energiezuinige, betrouwbare en duurzame industriële wasmachines en wasdrogers te leveren aan zorginstellingen! Naast duurzaamheid staat ook hygiëne hierbij voorop. Ieder risico op een verspreiding van bacteriën of virussen moet geneutraliseerd worden.

Op de Zorgtotaal beurs, welke gehouden wordt van 14 tot en met 16 juni 2022, leert u meer over deze transformatie en hetgeen hierbij komt kijken. De Zorgtotaal beurs is onderdeel van de Dutch Health Week. Niet alleen interessant voor zorginstellingen, maar ook voor andere geïnteresseerden. Het evenement wordt georganiseerd in de Jaarbeurs, bij het Centraal Station van Utrecht. Zien we u bij onze stand op deze beurs? 

Foto1.1

Duurzaamheid en innovatie belangrijk voor LDL Laundry

Duurzaamheid en innovatie op het gebied van milieubelasting spelen een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Niet alleen door partijen energiezuinige wasmachines en -drogers aan te bieden, waarbij de duurzaamheid onder meer in het grote aantal draaiuren van deze machines zit. Ook bij de wijze waarop we het transport rond de levering van deze machines inrichten houden we rekening met het milieu. Hoe kunnen de verschillende apparaten zo efficiënt mogelijk afgeleverd worden bij onze klanten, waarbij we het aantal gereden kilometers minimaliseren? Op welke manier valt de levering bij de ene partij te combineren met een onderhoudsbeurt bij een andere afnemer? 

Wasmachines en -drogers met een laag verbruik 

Naast het grote aantal draaiuren van de wasmachines en -drogers in ons assortiment, staan onze apparaten bekend om hun relatief lage energie- en waterverbruik. Het maakt deze apparaten tot een zeer duurzame keuze voor uw organisatie! Niet onbelangrijk, het is ook een hele voordelige keuze. De total cost of ownership van de industriële wasmachines en -drogers van LDL Laundry ligt veel lager, dan bij verschillende andere (particuliere) apparaten. We vertellen u er graag meer over tijdens de Zorgtotaal beurs, of op een ander moment bij een nadere kennismaking. 

Speciale filters in apparatuur van LDL Laundry 

Er zijn nog meer vormen van duurzaamheid en innovatie waar we u graag kennis mee laten maken. Denk bijvoorbeeld ook aan ons speciale filter voor wasmachines, welke helpt te voorkomen dat er schadelijke vezels in het oppervlaktewater terechtkomen. Daarbij zijn onze apparaten voorzien van een automatische dosering van zeep en water, wat voorkomt dat hier onnodig veel van verbruikt wordt. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Daarbij kan te veel zeep schadelijk zijn voor hetgeen u met de wasmachine wast. Denk aan lastig te verwijderen zeepvlekken in kledingstukken of bedlinnen. 

logo-DHW-640x398

Dutch Health Week inspireert u

De Dutch Health Week staat volledig in het teken van duurzaamheid en (digitale) gezondheid. Laat u tijdens het evenement inspireren door de verschillende organisaties die hier een stand hebben! Bekijk op welke wijze u binnen uw organisatie een steentje bij kunt dragen aan de toekomst van de Nederlandse zorg. 

Kom zelf ook langs tijdens de gratis Dutch Health Week 

Wilt u meer weten over de wijze waarop LDL Laundry bijdraagt aan een innovatieve, toekomstgerichte gezondheidszorg in Nederland? Kom eens langs bij onze stand tijdens de gratis Dutch Health Week in de Jaarbeurs bij het Centraal Station van Utrecht. U kunt zich hier eenvoudig voor aanmelden via de website van dit evenement, waarna u een badge thuisgestuurd krijgt die u toegang geeft tot de verschillende hallen van het evenement. 

U vindt de stand van LDL Laundry in hal 3 en 4. We schudden u hier graag de hand, om samen te kijken hoe we voor een moderne, duurzame zorg in Nederland kunnen zorgen!