Efficiëntie & Kracht
Superieur schoon op grote schaal met LDL Laundry. Duurzaamheid en prestaties die u kunt vertrouwen.
IY80_Drop_Evolis_Left

Waarom kiezen voor een industriële wasmachine?

Bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden textiel moeten wassen, zoals hotels, ziekenhuizen, en wasserijen, kunnen baat hebben bij het gebruik van industriële wasmachines. Deze machines zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van deze soorten bedrijven en bieden een aantal voordelen ten opzichte van huishoudelijke wasmachines. Hieronder zullen we aantal van deze voordelen bespreken.

  • Hoge capaciteit: industriële wasmachines kunnen vaak grote hoeveelheden textiel in één cyclus wassen, wat tijd bespaart voor bedrijven met grote wasvolumes.


  • Sterkere bouw: industriële wasmachines zijn vaak steviger gebouwd dan huishoudelijke wasmachines en kunnen daardoor beter tegen de slijtage van constant gebruik.


  • Efficiënter energieverbruik: industriële wasmachines zijn vaak ontworpen om energie efficiënter te gebruiken, wat kan leiden tot lagere energiekosten voor bedrijven.

Uitgelichte producten

Een industriële wasmachine van LDL Laundry biedt tal van voordelen. Bekijk al onze producten om te bekijken welke het beste bij uw bedrijf past!

IY180_Drop_Evolis_Right

Redenen om te kiezen voor LDL Laundry als uw perfecte partner

Bij LDL Laundry begrijpen we dat het vinden van de juiste partner voor uw wasserijbehoeften van essentieel belang is. Hier zijn drie belangrijke redenen waarom u voor LDL Laundry zou moeten kiezen als de perfecte partij voor uw was-, droog- en strijkoplossingen:

  • Ervaring sinds 1972: Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we dé expert op het gebied van professionele en industriële wasmachines, wasdrogers en strijkapparatuur. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

  • Ruim assortiment van hoogwaardige apparatuur: Bij LDL Laundry hebben we een uitgebreid assortiment van professionele en industriële wasmachines, wasdrogers en strijkapparatuur van gerenommeerde merken. Of u nu op zoek bent naar een enkele machine of een complete wasserijoplossing, wij hebben de juiste apparatuur voor uw toepassing.

  • Uitgebreide service en ondersteuning: Ons toegewijde installatie- en serviceteam zorgt ervoor dat uw apparatuur professioneel wordt geïnstalleerd en biedt snelle en betrouwbare service wanneer u het nodig heeft. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden, zodat u met vertrouwen kunt opereren.

Bij LDL Laundry geloven we in het leveren van kwaliteit, service en maatwerkoplossingen die uw wasserijprocessen optimaliseren. We zijn er trots op om uw perfecte partner te zijn en streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen door het leveren van uitstekende producten en service.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe LDL Laundry uw wasserij naar een hoger niveau kan tillen.

Nieuwe Realisaties

Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Om u de best mogelijke oplossing te bieden, vragen we u vriendelijk om enkele details te verstrekken die relevant zijn voor uw bedrijf. Dit stelt ons in staat om een offerte op maat te maken die specifiek is afgestemd op uw situatie. Wees zo gedetailleerd mogelijk bij het invullen van de volgende informatie:

Geef ons een idee van het geschatte aantal wasbeurten dat u dagelijks uitvoert. Dit helpt ons bij het bepalen van de geschikte capaciteit van de industriële wasmachine.

Geef ons informatie over het type stof dat u meestal wast. Bijvoorbeeld katoen, synthetisch, linnen, of specifieke materialen zoals handdoeken of beddengoed. Dit stelt ons in staat om de juiste wasprogramma's en instellingen aan te bevelen.